Ben jij bereid om de vrouwen van de gedetineerden in Marokko financiel te steuren?

Financiële hulp aan de vrouw van Boushta Sharif (behind-bars.net & marocreality.com)

De broeders van marocreality.com (Engeland), een soort gelijk initiatief als behind-bars.net, heeft in samenwerking met Team Free Saddek een fonds gemaakt. Middels dit fonds willen wij geld verzamelen voor de vrouwen en kinderen van de gedetineerden.

Er is, AlhamdoeliAllah, contact met verschillende vrouwen. Op dit moment willen wij de vrouw van Boushta helpen om aan haar primaire levensbehoefte te komen. Er is ons verteld dat haar kinderen restafval uit de bekende vuilnisbelten in Marokko halen, om te eten. Ten gevolge van dit, heeft een van de kinderen kanker in zijn hals. De familie van Boushta heeft afstand genomen uit angst van represailles van de Marokkaanse staat.

Daarom een oproep aan de gelovigen, de opechten, de mensen die medelijden voelen, zij die beweren een lichaam te zijn. Doe een donatie naar jullie vermogen, wij willen dit artikel zo kort mogelijk houden en gaan geen ayaat en ahadith plaatsen om jullie te herinneren aan de gunsten van aalmoezen binnen de islam.

De broeders uit Engeland geven aan dat zij een huur betaald van 120 pond, ze heeft zes kinderen waarvan een aantal ernstig ziek zijn. De broeders hebben in samenspraak besloten dat als zij 280 pond per maand zou kunnen ontvangen van de gulle gevers, dat het genoeg zou moeten zijn.

Voor de mensen die Boushta Sharif niet kennen:

Vertaald naar Engels: http://www.youtube.com/user/prisone…

Vertaald naar Nederlands: http://www.youtube.com/user/prisone…

Als je bereid bent te doneren, al is het maar 10 euro. Mail dan naar free.saddik@gmail.com en dan zult u verdere instructies ontvangen. De mensen uit Engeland (ook de ‘Nederlanders’ aldaar) moeten mailen naar marocrealities@gmail.com voor verdere instructies.

Laat de behoeftige niet in de steek!

(Facebook / 13.06.2011)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s